«Топаза» врятували адвокати-прогульники

«Топаза» врятували адвокати-прогульники

Укрінформ
Київський райсуд Харкова знову переніс засідання у справі антимайданівця Гната Кромського, відомого на прізвисько "Топаз", внаслідок відсутності обох захисників.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Один з адвокатів не прийшов до суду унаслідок того, що задіяний в іншій справі. Причина нез'явлення другого адвоката невідома. Наступне засідання суду призначено на 10 листопада", - зазначили в суді.

Суд, стало відомо, вже не вперше переносить слухання через відсутність захисників.

"У зв'язку з цим прокурор попросив суддю написати лист до колегії адвокатів, щоб там вжили заходів відносно прогульників", - додали в суді.

Як повідомляв раніше Укрінформ, з червня суд над "Топазом" неодноразово переносили через нез'явлення адвокатів. У прокуратурі Харківської області таку поведінку захисту розглядають як спробу затягнути суд.

Кромського-"Топаза" затримано 28 березня 2014 року у рамках кримінального провадження за фактом штурму Харківської ОДА. Його звинувачують за статтями "Масові безпорядки", "Незаконне заволодіння транспортним засобом", "Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України".

Кромськой у лютому був охоронцем Антимайдану в Маріїнському парку в Києві з позивним "Топаз". У мережі розміщено його звернення до Путіна з проханням ввести війська в Україну "для захисту громадян".

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-