Батьківщина у Київраді вже назвала своїх майбутніх союзників

Батьківщина у Київраді вже назвала своїх майбутніх союзників

Укрінформ
Партія ВО "Батьківщина" у Київраді об'єднається зі "Свободою" та "Самопоміччю".

Про це повідомив на прес-конференції в Укрінформі нещодавній кандидат на посаду міського голови від "Батьківщини", депутат Київради Володимир Бондаренко.

"Вже відбулись перші консультації з керівництвом "Свободи" та "Самопомічі" з питання об'єднання. Ми вважаємо, що сьогоднішній розклад у Київраді дає можливість активно впливати на проблеми міста. Наше об'єднання дасть ефект", - сказав Бондаренко.

Він нагадав, що у минулій Київраді провладна партія мала 76 депутатів. А "Батьківщина" зі "Свободою" та Радикальною партією - біля 30. Тепер ситуація змінилась на краще. Від "Батьківщини" увійшло 17 депутатів, від "Самопомічі" - 22, "Свободи" - 14.

Можливість об'єднатись і створити більшість є у "Солідарності" (52 депутата) та "Єдності" (15).

Бондаренко, підсумовуючи перебіг виборів у Києві, зауважив, що на його переконання "це були найбрудніші вибори.... особливо відрізнилась партія Омельченка "Єдність", за яку давали грошові подачки. Рейтинг цієї партії показує, що вона в декілька разів перевищує рейтинг "Солідарності" на тих дільницях, де купували голоси під Омельченко. І тому була спотворена картина виборчого поля Києва", - сказав Бондаренко.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-