На тижні Рада має прийняти доленосні закони - Яценюк

На тижні Рада має прийняти доленосні закони - Яценюк

Укрінформ
Бюджет на наступний рік повинен прийматися Верховною Радою одночасно з податковою реформою. 

Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк у своєму зверненні «10 хвилин із прем’єр-міністром», повідомляє Укрінформ.

«Перед нами стоїть дуже багато завдань щодо продовження реформ у країні. І для цього необхідна політична єдність і політична відповідальність», - сказав Яценюк.

Він зазначив, що на порядку денному парламенту, який розпочне роботу наступного тижня, «стоять доленосні закони для Української держави».

«Нам треба прийняти бюджет на наступний рік. І позиція уряду полягає в наступному: бюджет повинен прийматися одночасно з податковою реформою», - заявив Глава уряду.

Яценюк також наголосив на необхідності ухвалення всіх законів щодо запровадження безвізового режиму з ЄС.

Крім того, за його словами, необхідно розпочати процес прозорої і чесної конкурентної приватизації в країні та прийняти нову радикальну судову реформу.

«Нам необхідно позбавити Генеральну прокуратуру функцій слідства і створити нове незалежне Державне бюро розслідувань», – наголосив Прем'єр.

«Таких пріоритетних завдань є надто багато. І від наших спільних дій залежить наш подальший успіх. Чим сильніші ми, чим більш ми об'єднані і впевнені в правильності наших кроків, тим кращий результат буде для країни і для кожного українця», - підкреслив Глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-