Саакашвілі:

Саакашвілі: "Одеський Майдан" передчасний

Укрінформ
Одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі стежитиме за перебігом розгляду позовів кандидата в мери Саші Боровика в судах, оскільки вважає, що допущені очевидні маніпуляції на виборах міського голови Одеси.

Разом з тим Саакашвілі вважає заклики влаштувати "одеський Майдан" передчасними і контрпродуктивними, написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Я чудово розумію і поділяю почуття прикрості й навіть злості в одеситів після очевидних маніпуляцій для того, щоб не допустити другого туру виборів мера в Одесі. Група хороших юристів до кінця відстоюватиме цю справу в суді. У свою чергу облпрокуратура під керівництвом Давида Сакварелідзе домоглася судового рішення про виїмку сфальшованих протоколів. Я особисто дуже пильно стежитиму за тим, щоб розгляд проходив за законом", - зазначив Саакашвілі.

Очільник ОДА нагадав, що "небайдужі громадяни утворили Комітет дії", з яким буде дуже тісно співпрацювати.

Водночас Саакашвілі зауважив, що вважає "заклики влаштувати "одеський Майдан" передчасними і контрпродуктивними".

"Велика частина причин, які призвели до нахабства злодіїв і шахраїв при владі, криється в загальноукраїнських проблемах. І в цілому ключ до цих проблем знаходиться в Києві. Потрібні радикальні зміни в усій Україні, яких повинні домагатися всі розсудливі сили, у тому числі й одесити. Обмежуватися тільки якимись окремо взятими місцевими бандитами не дасть бажаного ефекту", - пояснив він.

"Я налаштований, боротися з усім цим до повної перемоги. У першу чергу - це боротьба з великою корупцією, з кланами в Києві, без підтримки яких беззаконня в Одесі й інших містах було б неможливим", - резюмував Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-