У Львові буде другий тур: Садовий не дотягнув менше відсотка

У Львові буде другий тур: Садовий не дотягнув менше відсотка

Укрінформ
Не обійдеться без другого туру у виборах міського голови Львова.

Про це свідчать попередні результати виборів, які повідомили кореспонденту Укрінформу у Львівській міській виборчій комісії.

«Опрацьовано 100 відсотків протоколів з усіх районів Львова, окрім Галицького, оскільки там були проблеми зі світлом, і вони технічно не могли надіслати останні протоколи. Разом із тим відомо, що там Андрій Садовий набрав менше, ніж 49 відсотків голосів. Відтак вже можна сказати, що другий тур з виборів мера буде», - зазначив голова міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.

Згідно із попередніми підсумками, Андрій Садовий отримав підтримку 49,23 відсотка виборців, Руслан Кошулинський – 12,29 відсотка, Володимир Гірняк – 11,08 відсотка, Дмитро Добродомов – 10,75 відсотка.

Міський голова Андрій Садовий заявив, що готовий до другого туру виборів. «Після оголошення попередніх результатів паралельного підрахунку, 20% протоколів відправили на доопрацювання... Коли вони вернуться в ТВК та будуть оголошені остаточні дані, я прийму їх такими, які вони будуть. Жодної конфронтації в місті не допущу. Я готовий до другого туру виборів», - зазначив Садовий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-