За посаду керівника Укрпошти боротимуться 5 кандидатів

За посаду керівника Укрпошти боротимуться 5 кандидатів

Укрінформ
Комісія Міністерства інфраструктури обрала 5 кандидатів на посаду генерального директора Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта». 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«Комісія заслухала презентації цих учасників і шляхом голосування визначила 5 кандидатів, чиї конкурсні пропозиції було визнано найкращими. Ними стали Єршов Артемій Михайлович, Нікітін Дмитро Миколайович, Відас Даніелюс, Білоус Тетяна Іванівна та Ткачук Ігор Віталійович», - йдеться в повідомленні.

Укрінформ зібрав довідки про останні місця роботи кандидатів на посаду гендиректора «Укрпошти». Зокрема, Артемій Єршов - фінансист, працював першим заступником голови правління Ощадбанку з 2003 по 2007 рік. Дмитро Нікітін -  провідний науковий співробітник проблемної науково-дослідної лабораторії холодильної техніки Одеської державної академії холоду. Відас Даніелюс - працював керівником департаменту розвитку бізнесу акціонерного товариства «Пошта Литви». Тетяна Білоус - заступник генерального директора науково-дослідного Інституту Системних Досліджень. Ігор Ткачук - в. о. генерального директора «Укрпошти» з 19 грудня 2014 року і до цього часу.

В Мінінфраструктури підкреслюють, що з огляду на те, що УДППЗ «Укрпошта» - особливо важливе для економіки підприємство, за вимогами конкурсу кадрова комісія Міністерства інфраструктури після відбору подає найкращі кандидатури до комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств Мінекономрозвитку для визначення переможця.

Нагадаємо, 22 жовтня відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури для проведення конкурсного відбору керівника "Укрпошти" на якому розглядались документи та пропозиції з управління підприємством від 20 учасників конкурсу. За результатами розгляду пакетів документів комісія визначила, що лише 14 кандидатів відповідають кваліфікаційним вимогам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-