У Харкові здають протоколи: бійки, скандали і пом’яті ребра

У Харкові здають протоколи: бійки, скандали і пом’яті ребра

Укрінформ
Стовпотворіння і бійки виникли з самого ранку в Харківському міськвиборчкомі: представники дільничних виборчих комісій здають протоколи про підрахунок голосів з виборівх депутатів обласної ради.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в місцевій мережі "Опора".

"У Харкові – більш як 1 мільйон виборців, і всього 18 членів міськвиборчкому приймають документи від 601 дільничного виборчкому. Це створило скупчення людей у 2,5 тис. осіб - по 3 члени комісії від кожної дільниці плюс супроводжуючі міліціонери. Люди, і без того стомлені після підготовки і проведення процедури голосування і підрахунку голосів, стоять у черзі з ночі. Не обійшлося без скандалів і бійок, особливо, коли о 6-й ранку почали видавати талони з номерами черговості: одній жінці вивихнули руку, іншому чоловікові пом'яли ребра, добре, що обійшлося без виклику лікарів", - зазначили в "Опорі".

 Як розповіла по телефону голова Харківського міськвиборчкому Ганна Биндич, прийнято 30 відсотків протоколів, причому їх обробка ще не почалася: "На це знадобиться дні три".

Увечері, повідомляв раніше Укрінформ, стали відомі перші дані екзит-полів: у Харкові на виборах мера лідирує діючий міський голова Геннадій Кернес, а на виборах у міськраду - очолювана ним партія "Відродження".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-