Саакашвілі приїхав голосувати на велосипеді

Саакашвілі приїхав голосувати на велосипеді

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі приїхав на виборчу дільницю №60 на проспекті Гагаріна, що неподалік будівлі ОДА, на велосипеді. Після голосування Саакашвілі закликав до активної участі у голосуванні молодих виборців.

Голова ОДА наголосив, що від результатів голосування залежить майбутнє Одеси й області в цілому, успішна реалізація реформ.

"Я голосую в Україні вперше в житті. Тому радий, що виборчий процес на території Одеської області організовано на високому рівні. Закликаю виборців, особливо молодих, прийти на дільниці. Адже Одеса змінюється, зараз уже інша Одеса, інша Одещина. На виборах ми можемо створити всі умови для того, щоб влада оновилася і пішли реформи", - зазначив Саакашвілі.

Він додав, що готовий співпрацювати з тим мером Одеси і депутатами різних рівнів, Одеси, яких виборці оберуть до представницьких органів влади. "Незалежно від результатів виборів, я готовий співпрацювати з тими людьми, які будуть обрані", - підсумував голова ОДА.

Варто зазначити, що явка виборців на дільниці в Одеській області, за підрахунками спостерігачів облКВУ, традиційно невисока - до 12.00 проголосувало близько 15% громадян, що мають право голосу. У післяобідню пору біля багатьох дільниць виникли черги. Водночас працівники міліції зафіксували 19 правопорушень на виборах - вирішуються питання про порушення кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-