На Луганщині не обійшлося без спроб запустити «каруселі» - Тука

На Луганщині не обійшлося без спроб запустити «каруселі» - Тука

Укрінформ
Попри певні порушення, голосування у Луганські області проходить досить спокійно.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Загалом ситуація на Луганщині зараз досить спокійна, на мій погляд. Є певні зафіксовані порушення, але вони не носять, по-перше, системного характеру і, по-друге, вони поки що, я сподіваюся, не носять масового характеру... Зараз на цю годину можна сказати, що ситуація на Луганщині іде в рамках закону і досить спокійно», - зазначив Тука.

За його словами, на одній з дільниць в Рубіжному не змогли своєчасно відкрити виборчу дільницю, бо голова комісії загубила ключ.

«На одній з дільниць в Сєвєродонецьку виявили помилки у виборчих бюлетенях, тому комісія ухвалила рішення зробити новий друк бюлетенів. Вже замовлення до типографії зроблено. Я сподіваюся, години через дві-три процес голосування буде відновлений», - сказав Тука.

Також він повідомив, що в Сєвєродонецьку на іншій виборчій дільниці, за інформацією правоохоронних органів, спостерігаються спроби «запустити так звані каруселі», але цього не вдається зробити з огляду на протидію з боку громадських спостерігачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-