Німеччина буде вивозити біженців літаками Бундесверу - ЗМІ

Німеччина буде вивозити біженців літаками Бундесверу - ЗМІ

Укрінформ
Влада Німеччини має намір вивозити нелегальних мігрантів літаками Бундесверу.

Про це пише Bild.

"Бундесвер має відправляти своїми військово-транспортними літаками Transall біженців, прохання яких відхилені, назад на їхню батьківщину", - йдеться в статті.

Причому, депортація буде здійснюватися без попереднього повідомлення, щоб нелегали не могли втекти.

Джерела видання у відомстві федерального канцлера стверджують, що уряд напередодні вже проінформувало керівництво федеральних земель про такі свої плани. У найближчі тижні передбачається збільшити число депортованих. Для цього ведуться переговори з країнами, звідки ті прибувають.

На минулому тижні бундестаг і бундесрат переважною більшістю голосів проголосували за посилення міграційного законодавства.

Серед затверджених заходів, які вступають в силу вже в листопаді, визнання Албанії, Косово та Чорногорії (в додаток до 3 інших держав з південних Балкан) країнами безпечного походження, що повністю позбавляє вихідців з них надії на отримання політичного притулку та дозволяє прискорити процес їх депортації.

Те ж саме буде відноситься і до тих мігрантів, які просять притулку з економічних міркувань, тоді як їх життя безпосередньо нічого не загрожує у них на батьківщині і вони не піддаються політичним переслідуванням.

Прохання про надання притулку будуть розглядатися в більш короткі терміни. У разі їх відхилення, ймовірно, прохачів будуть депортувати навіть взимку, що раніше не робилося з гуманітарних міркувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-