Ляшко заявив, що відтепер ночуватиме під Кабміном

Ляшко заявив, що відтепер ночуватиме під Кабміном

Укрінформ
Радикальна партія проводить під Кабінетом Міністрів безстрокову акцію з вимогою зниження комунальних тарифів і очікує прибуття на неї ще близько тисячі учасників з усієї України.

Про це у вівторок під час прямого включення в ефірі одного з телеканалів заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Радикальна партія ініціювала проведення біля Кабінету Міністрів безстрокової акції протесту з вимогою радикально знизити вартість житлово-комунальних послуг... Ми тут займаємо цілодобову вахту і не розійдемося до тих пір, поки не змусимо уряд знизити тарифи. Я особисто буду тут ночувати. Це акція цілодобова, безперервна, це початок фактично комунального Майдану", - сказав Ляшко.

Він повідомив, що наразі біля Кабміну майже у повному складі перебуває фракція Радикальної партії, а також "чорнобильці". Окрім того, за словами Ляшка, на акцію їдуть люди з усієї України.

"За моєю інформацією, десь півтори тисячі людей на автобусах, іншими видами транспорту рухаються сюди. І це лише початок", - зазначив лідер радикалів.

Ляшко підкреслив, що акція є мирною, "у нас  немає зброї, у нас немає нічого, ми відповідно до Конституції виходимо захищати права людей".

"Тому я звертаюсь до правоохоронних органів забезпечити дотримання порядку під час проведення акції, щоб тут не було провокацій, щоб тут, не дай Бог, не було якихось ексцесів", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-