Виші готуватимуть «ідеологів», а в ЗСУ працюватимуть контрпропагандисти

Виші готуватимуть «ідеологів», а в ЗСУ працюватимуть контрпропагандисти

Укрінформ
Рівень патріотичного виховання і військової дисципліни в Україні підвищується.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив у інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє Укрінформ.

"Можу наголосити, що рівень військової дисципліни і рівень патріотичного виховання зараз значно підвищується. Я провів першу установчу нараду людей, які відповідатимуть за психологічне та ідеологічне виховання військовослужбовців - так звані заступники з виховної роботи. Можу наголосити, що це зараз є першим моїм пріоритетом", - сказав Президент.

Він підкреслив, що однією з найважливіших проблем наразі є запровадження патріотичного виховання дітей і молоді. Саме тому Глава держави цього тижня підписав указ про Стратегію патріотичного виховання дітей та молоді до 2020 року.

Що стосується термінів виконання поставлених завдань військовим навчальним закладам щодо цього питання, то графік, за словами Порошенка, передбачає завершення першого етапу вже впродовж лічених тижнів.

"Це і запровадження початкової військової підготовки у школах, це і початок підготовки ідеологічних працівників у вищих військових навчальних закладах, це і підготовка військових психологів, це і нові форми роботи патріотичного виховання, це значне розширення інформаційного блоку працівників Міністерства оборони, створення спеціальних контрпропагандистських підрозділів у Збройних силах, Службі безпеки, а також підписання з НАТО спеціальної угоди по стратегічних комунікаціях для того, аби протистояти російській пропаганді, та започаткування з ЄС спеціальної програми зі створення російськомовного європейського каналу", - резюмував Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-