ЦВК зареєструвала ще 683 міжнародних спостерігачів

ЦВК зареєструвала ще 683 міжнародних спостерігачів

Укрінформ
ЦВК зареєструвала ще 683 міжнародних спостерігачів на другому засіданні комісії, яке провів її голова Михайло Охендовський.

 Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

«Розглянувши відповідні звернення від міжнародних організацій, Комісія зареєструвала 683 міжнародних офіційних спостерігачів. А саме – 589 офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 55 – від Ради Європи, 28 – від Європейського форуму студентів та 11 – від Європейського Парламенту», - зазначається у повідомленні.

Таким чином, станом на 17 жовтня 2015 року загальна кількість зареєстрованих міжнародних офіційних спостерігачів на місцевих виборах становить 1165 осіб.

На завершення засідання внесено зміни до складу деяких територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-