Докази, яких хоче Шокін, лежать на Банковій - Наливайченко

Докази, яких хоче Шокін, лежать на Банковій - Наливайченко

Укрінформ
Екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що передав докази "російського сліду" в організації розстрілів Євромайдану в ГПУ і в Адміністрацію Президента, заперечивши таким чином заяву Генпрокурора Віктора Шокіна про відсутність таких доказів.

Про це екс-очільник СБУ заявив у п'ятницю під час прес-конференції. 

"Я можу сказати і Генеральному прокурору, і, головне, журналістам та українцям, де перебувають ці матеріали, для того, щоб швидше Генеральна прокуратура їх знайшла і долучила до справи. Ці матеріали перебувають на Банковій, я Президентові особисто доповідав. Оригінали. Ці документи знаходяться офіційно в канцелярії ГПУ разом з моїм підписом, додатками і датами, коли, на дачі у кого, а точніше - у колишнього керівника СБУ жив Сурков (радник президента Росії Володимира Путіна. - Ред.) і координував їх діяльність", - заявив він.

Наливайченко додав, що розсекречені перед його відставкою документи, які підтверджують наявність російського сліду, є в українських журналістів.

Як повідомлялось, раніше Генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що ГПУ досі не отримала документів, які підтверджують наявність російського сліду в трагічних подіях у центрі Києва взимку 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-