У ДФС 42% центрального апарату підлягають люстрації - Мін'юст

У ДФС 42% центрального апарату підлягають люстрації - Мін'юст

Укрінформ
У Державній фіскальній службі люстрації підлягають 42% центрального апарату та понад 15% особового складу територіальних органів.

Про це на прес-конференції сказала директор Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиці Тетяна Козаченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фактично, ми перевірили особові справи всіх високопосадовців, центральний апарат, керівників самостійних підрозділів, заступників, територіальні органи, їх керівників і заступників на рівні області... 42% центрального апарату, керівного складу не мають права більше року перебувати на своїх посадах, а територіальні органи ДФС - більше 15%", - сказала вона.

Козаченко також додала, що всі прізвища тих, хто підлягає люстрації, будуть найближчим часом передані на розгляд Кабінету міністрів та громадськості.

Секретар Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції Україн Максим Маньковський додав, що найбільше питань до начальника головного управління ДФС у Києві Людмили Демченко та її заступниці Аліни Корольової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-