Порошенко – окупантам: І не мрійте панувати на наших землях

Порошенко – окупантам: І не мрійте панувати на наших землях

Укрінформ
Військова загроза з боку Росії минеться не скоро, тому Україна має бути готова до захисту свого суверенітету та територіальної цілісності.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Луганської області, повідомляє прес-служба глави держави. http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-liceyistami-vi-ce-majbutnye-nashoyi-a-36136

"Ми мирний народ. Але якщо трапляється лиха година, ворог повною мірою відчуває на собі міцність наших м'язів та гостроту зброї. І нехай він у своїй хворій уяві навіть не мріє панувати на наших землях. Жодного клаптика своєї землі ми не віддамо", - наголосив він під час відвідання Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

У своєму зверненні до майбутніх офіцерів Порошенко наголосив на важливості спадковості та зв'язку різних поколінь захисників Батьківщини.  

"Ви - це майбутнє нашої армії. Вірю, ви будете гідними слави наших предків - усіх українських воїнів, які зі зброєю в руках боронили і боронять свою Батьківщину!", - заявив під час зустрічі Президент.

Глава держави подякував керівництву ліцею, яке зберегло його від терористів і забезпечило передислокацію закладу з Луганська в Кремінну.

Порошенко підкреслив: "Донбас був, є і буде українським, і окуповані райони ми повернемо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-