ЦВК сформувала новий склад Харківського облвиборчкому

ЦВК сформувала новий склад Харківського облвиборчкому

Укрінформ
Центральна виборча комісія сформувала новий склад Харківської обласної, Маріупольської та Новороздільської (Львівська область) міських виборчих комісій.

Відповідне рішення Центрвиборчком ухвалив на засіданні у понеділок пізно ввечері, інформує прес-служба ЦВК.

«Комісія сформувала новий склад Харківської обласної та Маріупольської міської виборчих комісій у кількості 18 осіб кожна», - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у ЦВК, попередньо було проведено жеребкування щодо включення кандидатур до складу цих комісій. Зокрема, у ході жеребкування визначено, що, крім представників від місцевих організацій 6 політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на І черговій сесії Верховної Ради VIII скликання, по 6 представників місцевих організацій політичних партій,

Зокрема до Харківської обласної виборчої комісії входитимуть представники партії "Наша земля", "Молодь до влади", Ліберальної партії України, "УКРОП", Радикальної партії Олега Ляшка, "Інтернет партія України". До Маріупольської міської виборчої комісії включені представники Партії регіонів, Радикальної партії Олега Ляшка, "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", Народної Партії, "Батьківщини" та "Нової держави".

Нагадаємо, 10 жовтня ЦВК достроково припинила повноваження Харківської обласної, Маріупольської та Новороздільської міських виборчих комісій у зв'язку зі встановленням одноразового грубого порушення ними законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-