СБУ задокументувала участь 56 росіян у боях на Донбасі

СБУ задокументувала участь 56 росіян у боях на Донбасі

Укрінформ
Служба безпеки України задокументувала участь 56 громадян РФ у боях на Донбасі на стороні терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР".

Про це заявив журналістам під час брифінгу на полігоні ЦСО «Альфа» голова Служби безпеки України Василь Грицак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку воєнного конфлікту нами задокументовано участь у ньому 56 росіян - громадян Росії, які воювали проти нас у той чи інший спосіб", - заявив Грицак. 

Голова СБУ вказав на те, що складність документального підтвердження участі росіян у боях на стороні бойовиків полягає у тому, що російські військові "завжди стоять позаду, а наперед висувають так званих ополченців і тих, хто називається найманцями".

Поруч з цим, він вказав на те, що РФ утилізує на Донбасі "не лише старі боєприпаси (а це набагато дешевше, ніж у себе на заводах), а також і людський ресурс". Він також зазначив, що наразі російські військові проводять серед російських бойовиків на Донбасі "зачистки": "зачищають тих, хто намагається повернутися на територію РФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-