Суд над Мосійчуком перенесли. Депутат каже, що вже двічі втрачав свідомість

Суд над Мосійчуком перенесли. Депутат каже, що вже двічі втрачав свідомість

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд Києва оголосив перерву до 13 жовтня у розгляді справи депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука для того, щоб на наступному засіданні заслухати висновок лікаря зі слідчого ізолятора.

Рішення суду пов'язано із заявою лікаря Національного інституту хірургії та трансплантології ім.Шалімова, що Мосійчуку потрібна госпіталізація, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Суд, порадившись на місці, ухвалив викликати лікаря зі слідчого ізолятора. У судовому засіданні оголошується перерва до 13 жовтня”, - сказав головуючий суддя Олександр Бець.

За словами Мосійчука, він учора двічі через болі у шлунку втрачав свідомість, падав, і від цього у нього забої на обличчі.

“Лікар СІЗО мене оглянув. Мій стан здоров'я не дозволяє мені перебувати в ізоляторі тимчасового тримання, мені треба лікуватись в інституті Шалімова”, - зазначив нардеп.

Лікар інституту Шалімова додав, що стан Мосійчука може погіршитися, і йому буде необхідна невідкладна операція.

Депутати Радикальної партії не погодилися з рішенням суду і відмовилися залишати залу суду. Вони вважають, що життю Мосійчука, через поганий стан здоров'я, загрожує небезпека.

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада дозволила заарештувати Мосійчука після того, як на пленарному засіданні парламенту було показано відео, на якому він обіцяє за винагороду вирішити ряд питань, що мають відношення до криміналу.

Печерський райсуд Києва 18 вересня обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб. Тепер захист нардепа оскаржує це рішення.

Фото: Укрінформ/Вадим Грига

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-