Захист Савченко змінив тактику: адвокат поїхав до таємного свідка

Захист Савченко змінив тактику: адвокат поїхав до таємного свідка

Укрінформ
Аби протидіяти тактиці обвинувачення, що перетворює процес на "скайп-суд", захист Надії Савченко змінив тактику: адвокат Ілля Новіков поїхав у Воронеж, щоб особисто допитати свідків.

Про це пишуть у на своїх сторінках у Твіттері адвокати Микола Полозов та Ілля Новіков.

"Судове засідання триває. Колега Новіков несподівано в Центральному районному суді м.Воронежа, там де (таємний - ред.) свідок (працівник ФСБ під псевдонімом - ред.) Почечуєв", - пише Полозов.

Клопотання про те, щоб наступних свідків, у тому числі ватажка "ЛНР" Плотницького, привозили до суду, відхилено. "Скайп-суд" триває. Адвокат Новіков, що виїхав до Воронежа, інформує: "Як тільки запрацює відеозв'язок, продовжимо допит підполковника Почечуєва. У залі Центрального райсуду Воронежа - він, я і консул України. Сьогодні після Почечуєва допитуватимуть бойовиків із "ЛНР". Вони теж у Воронежі. Хоча до Донецька (Ростовської області - ред.) їм ближче".

Нагадаємо, Савченко звинувачується російським слідством за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками, її переправили на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-