Глава МЗС запевняє, що про Крим на переговорах не забувають

Глава МЗС запевняє, що про Крим на переговорах не забувають

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що тема Криму жодним чином не зникала з порядку денного міжнародних переговорів.

Таку заяву він зробив сьогодні у Верховній Раді, відповідаючи на запитання народних депутатів Рефата Чубарова та Анатолія Матвієнка від БПП щодо того, що в України немає публічної позиції по Криму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Крим ніколи жодним чином не зникав з порядку денного міжнародних переговорів. Ця тема ніколи не зникне, поки Крим не буде звільнений. Стосовно Криму діє окремий пакет санкцій, які будуть діяти до того часу, поки ситуація не буде влаштована», - сказав Клімкін.

Міністр зауважив, що «нормандський формат» був створений спеціально для опрацювання того, що відбувається на Донбасі, але тема Криму там також обговорюється.

Нагадаємо, що у вівторок помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Вікторія Нуланд заявила, що Вашингтон залишить санкції щодо окупованого Росією Криму до тих пір, поки той не буде повернуто Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-