Сайдик розповів, про що говорили в Мінську

Сайдик розповів, про що говорили в Мінську

Укрінформ
Під час зустрічі у вівторок, 6 жовтня, в Мінську сторони обговорювали особливий закон, який дозволить провести вибори в окремих районах Донбасу.

Як повідомляє "Радіо Свобода", про це заявив Спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Мартін Сайдик.

"Тристороння група взяла до відома (заяву сепаратистів про перенесення виборів. - ред.). Політична підгрупа зараз зосередиться на опрацюванні особливого закону про місцеві вибори згідно з результатами зустрічі "нормандської четвірки", яка відбулася 2 жовтня в Парижі, щоб проводити вибори в повній відповідності з Мінськими угодами", - заявив сказав Сайдик після завершення зустрічі.

Крім цього, за словами Сайдика, до наступної зустрічі, призначеної на 20 жовтня, підгрупа з безпеки підготує нові пропозиції щодо відведення важких озброєнь від лінії зіткнення на Донбасі.

Відзначається, що представники угруповань "ДНР" і "ЛНР" у тристоронній контактній групі заявили, що особливий закон про вибори на окупованій території Донбасу повинен бути узгоджений з усіма сторонами, які беруть участь у переговорах у Мінську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-