Французи оцінили Путіна: від «погано» до «дуже погано»

Французи оцінили Путіна: від «погано» до «дуже погано»

Укрінформ
Майже три чверті французів (72%) негативно ставляться до російського лідера Володимира Путіна, третина з них «дуже поганої думки».

Такі дані соціологічного дослідження, проведеного Французьким інститутом громадської думки (IFOP) поділося видання Le Journal du Dimanche.

«72% французів мають погану думку про Путіна, 33% з яких дуже поганої думки про російського лідера», - йдеться у дослідженні, проведеному IFOP одразу після початку бомбардувань росіянами території Сирії.

За даними соціологів, 80% французів також побоюються, що сирійський конфлікт виходить за межі Близького Сходу. Три чверті (75%) опитаних переконані, що Росія, підтримуючи режим Башара Асада, чинить неправильно.

Нагадаємо, що президент Росії Путін виступив вірним союзником сирійського режиму, відгукнувшись на заклик Асада про допомогу, і, не вагаючись, почав бомбити позиції усіх його противників. Такий підхід не поділяють Франція та Сполучені Штати Америки, які завдають авіаудари виключно по позиціях так званої «Ісламської держави».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-