Бойовики

Бойовики "зробили ласку" нормандській четвірці - і переносять вибори

Укрінформ
Представники бандформувань "ДНР" і "ЛНР" на сьогоднішньому засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську оголосили про перенесення місцевих виборів на наступний рік.

Заяву представників "ЛНР" і "ДНР" на Мінських переговорах Владислава Дейнего і Дениса Пушиліна опубліковано на сепаратистських сайтах.

"Ми із задоволенням зазначаємо, що пропозиція ЛНР про перенесення виборів на Донбасі на 21 лютого 2016 року за умови повного виконання Києвом політичних пунктів "Мінська-2" врахована "нормандською четвіркою". Ми вивчили заяви і рекомендації пані Меркель і пана Олланда за підсумками Паризького саміту 2 жовтня. Провели сьогодні тут, у Мінську, консультації з представниками ОБСЄ і Росії. Отримали вказівки від наших лідерів О.Захарченка й І.Плотницького. За підсумками цієї роботи повідомляємо про згоду ДНР і ЛНР на перенесення виборів з 18 жовтня і 1 листопада на наступний рік", - йдеться в заяві. 

Нагадаємо, лідери самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" заявили про намір провести свої "вибори" 28 жовтня і 1 листопада. Президент України Петро Порошенко заявляв про те, що таке фейкове волевиявлення ставить під загрозу мінський процес. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-