Порядок денний зустрічі у Мінську нині вирішується - Безсмертний

Порядок денний зустрічі у Мінську нині вирішується - Безсмертний

Укрінформ
Порядок денний засідання Трьохсторонньої контактної групи у вівторок у Мінську досі не визначений і вирішується прямо зараз.

Про це у прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова на ICTV" повідомив представник України в політичній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний.

"Порядок денний на завтра ще не відомий. У Парижі було домовлено, що між міністрами закордонних справ «Нормандської четвірки» відбудеться телефонна розмова і після консультацій, обіцяних Президентом, стане зрозуміло про питання, які попадуть у перелік дня не тільки політичної групи, а й безпекової, економічної і гуманітарної. Тому що всі ці питання проговорювалися. Я до вас якраз приїхав, і я сподіваюся, що в Адміністрації розпочалась розмова учасників завтрашнього діалогу у Мінську", - сказав він.

Безсмертний зазначив, що зараз передчасно говорити про те, що уде на порядку денному у Мінську. Він припустив, що на завтрашній зустрічі можуть обговорювати питання, які були предметом дискусії під час переговорів у Парижі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-