Депутати у середу чекають Клімкіна

Депутати у середу чекають Клімкіна

Укрінформ
Комітет у закордонних справах на своє засідання в середу запросив міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Про це заявила перший заступник голови комітету Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє прес-служба БПП. http://solydarnist.org/?p=39184

"Комітет на своє засідання запросив міністра закордонних справ для того, щоб зрозуміти краще непублічну частину переговорів "нормандської четвірки" та мінських домовленостей. Я також запрошую долучитися до цієї зустрічі представників інших комітетів", – сказала депутат.

Крім того, Климпуш-Цинцадзе повідомила, що в четвер 7 жовтня, за ініціативи двох комітетів – Комітету з євроінтеграції та Комітету у закордонних справах, відбудеться нарада з керівниками груп дружби і керівниками постійних делегацій Верховної Ради.

"Закликаю усіх керівників парламентських фракцій і груп звернути увагу на своїх колег, представників, які головують в тих чи інших делегаціях або групах дружби, щоб долучитися до цього обговорення. Оскільки неприпустимо виглядає те, що наші іноземні партнери, при навалі парламентарів з різних фракцій як з коаліції, так і не з коаліції, чують з України повну "какофонію", а не позицію держави. Тому, нам потрібно про це проговорити і домовитися про те, як ми будемо представляти Україну за кордоном", – зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-