Депутати цього тижня займуться оборонкою та скасуванням віз

Депутати цього тижня займуться оборонкою та скасуванням віз

Укрінформ
Народні депутати цього тижня розглянуть низку важливих законопроектів, зокрема щодо підвищення обороноздатності та лібералізації візового режиму з ЄС.

Про це заявив у понеділок на погоджувальній раді, Голова Верховної Ради Володимир Гройсман, передає кореспондент Укрінформу.

«На цей тиждень ми визначили 23 пріоритетні законопроекти. У вівторок розглядатимемо питання підвищення обороноздатності, антимонопольного законодавства. Середа - міжнародні зобов'язання, заслуховування міністра закордонних справ. Четвер - пакет законів по безвізовому режиму з ЄС, економічно-фінансова сфера, судова система. П'ятниця - день уряду, питання соціально-гуманітарної сфери», - сказав Гройсман.

Він уточнив, що у схваленому нардепами плані законодавчого забезпечення реформ визначено 488 законів, «які формують перспективу щодо ухвалення у парламенті для реалізації стратегічних завдань, зокрема щодо Угоди про асоціацію з ЄС».

Спікер парламенту також наголосив, що загалом до кінця року нардепи мають ухвалити 70 пріоритетних законів для реформування України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-