Ворог тримає важку техніку напоготові - Лисенко

Ворог тримає важку техніку напоготові - Лисенко

Укрінформ
Противник продовжує повітряну розвідку та тримає близько до лінії зіткнення важку техніку.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уже третю добу поспіль на сході України зразково дотримуються режиму припинення вогню. Водночас незаконні збройні формування ведуть незаконну повітряну розвідку місць дислокації українських військових", - сказав він.

За його словами, на фоні того, як українська сторона неухильно виконує пункт мінських домовленостей щодо відведення озброєння і техніки, противник продовжує зберігати присутню важку техніку у безпосередній близькості до лінії розмежування.

У цьому зв'язку Лисенко послався на черговий звіт спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

"Безпілотний апарат спецмісії вчора зафіксував танки бойовиків так званої ДНР неподалік лінії розмежування на схід від Маріуполя", - сказав він.

"Не зважаючи на відносну близькість ворожої техніки до лінії зіткнення, немає причин для хвилювання, адже "українська лінія оборони надійно укріплена, особливо на Маріупольському напрямку. У разі необхідності наші військові зможуть дати гідну відсіч ворогу", - запевнив речник АП з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-