ЦВК розжалувала виборчком у Слов'янську за відмову реєстрації

ЦВК розжалувала виборчком у Слов'янську за відмову реєстрації

Укрінформ
Центральна виборча комісія достроково припинила повноваження усього складу Слов'янської міської виборчої комісії.

Таке рішення було прийнято у п'ятницю під час чергового засідання ЦВК, інформує відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату Центрвиборчкому.

«Проаналізувавши наявні документи, комісія встановила факт одноразового грубого порушення Слов'янською міською виборчою комісією вимог закону України "Про місцеві вибори" та достроково припинила повноваження усього її складу», - йдеться у повідомленні.

У ЦВК уточнили, що таке рішення було прийнято після розгляду звернення голови Слов'янської міської виборчої комісії щодо неприйняття цим виборчкомом рішення щодо реєстрації кандидатом на посаду міського голови В.Ляха, висунутого від партії "Опозиційний блок", за результатами вивчення наданих ним документів.

Водночас Центрвиборчком нагадав, що місцеві організації політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України поточного скликання, а також усі зареєстровані в установленому законом порядку у відповідній адміністративно-територіальній одиниці місцеві організації усіх інших політичних партій, які мають право подання кандидатур до складу зазначеної виборчої комісії, можуть не пізніше 24 години 4 жовтня 2015 року подати до ЦВК кандидатури для включення до її складу.

Комісія зобов'язала Слов'янську міську виборчу комісію після сформування її нового складу до 6 жовтня 2015 року включно вирішити питання щодо реєстрації Ляха кандидатом на посаду міського голови.

Фото: kiverrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-