Дії Москви у Сирії доводять брехливість та агресивність політики Росії – експерт

Дії Москви у Сирії доводять брехливість та агресивність політики Росії – експерт

Укрінформ
Останні заяви, зокрема з трибуни Генасамблеї ООНО, та безпосередні дії Росії у Сирії в черговий раз доводять те, що слова та наміри російського керівництва суттєво відмінні та демонструють агресивність політики Москви.

Таку думку у коментарі власному кореспонденту Укрінформу висловила старший аналітик Центру європейської політики (м. Брюссель, EPC) Аманда Пол.

«В Кремлі спочатку заперечувалося військову присутність Росії на території Сирії, а сьогодні проводиться військова операція. Росія показала, що є не лише агресором, але й брехуном», - наголосила експерт.

Оцінюючи сприйняття у світі виступів українського та російського лідерів на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, експерт вказала, що кожен із них тією чи іншою мірою досяг своєї мети.

Щодо виступу Порошенка експерт висловилася так: «Президент Порошенко зробив в Об’єднаних Націях дуже велику роботу. Він підготував і оприлюднив дуже добрий виступ, в особливості щодо сигналу про те, що ми сьогодні повинні діяти спільно відносно Росії. Я вважаю, що його виступ був сприйнятий дуже позитивно на Заході і серед американців, зокрема».

Щодо виступу Путіна наголосила: «Путін досягнув успіху у намаганнях переконати Захід, в особливості американців, зібратися разом з Росією і обговорити ситуацію в Сирії».

В інших питаннях, переконана експерт, російському президенту дійти до цілі не вдалося, оскільки «у західному світі вже чітко усвідомили, що насправді Путін - агресивний лідер, який захоплює інші країни з метою реалізації власних цілей».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-