Полторак звільнив головного

Полторак звільнив головного "квартирмейстера" армії

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак звільнив в. о. начальника квартирно-експлуатаційного управління МОУ полковника Андрія Берназа.

Про це він оголосив під час розширеного засідання колегії оборонного відомства, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сьогодні вважаю незадовільною роботу головного КЕУ по проведенню на військових фондах капітального та поточного ремонту, а також, найголовніше, по підготовці до зими... Я незадоволений роботою т.в.о. глави КЕУ полковника Берназа, тому я оголошую службову невідповідність, ВЛК (військово-лікарську комісію) - і на звільнення", - заявив Полторак.

За словами міністра, найбільша провина полковника у тому, що до зимового періоду не підготовлені військові містечка, які були відновлені під нові військові підрозділи, бригади та полки: "Тут робота проведена недостатня. І за останній час, який залишився, цю проблему треба виправляти.

Окремо Полторак зазначив, що у зоні АТО військові вже забезпечені пічками практично на 99%. "Протягом 10 діб ця проблема буде повністю закрита", - сказав він.

Крім того, за словами міністра, сформовані запаси котельного палива. "Запаси складають більше 3 місяців. І цього вистачить", - запевнив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-