Тищенко подала у відставку. Лещенко каже, що через кримінальну справу

Тищенко подала у відставку. Лещенко каже, що через кримінальну справу

Укрінформ
Керівник Управління МВС щодо забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом, Олена Тищенко подала у відставку.

Про це вона заявила в ефірі "Еспресо.TV".

У своїй заяві Тищенко зазначила, що в загальному правоохоронна система України, а також система органів юстиції залишається критично корумпованою і не готова для повернення активів, які були придбані злочинним шляхом режимом Віктора Януковича.

"Нам потрібні і негайно потрібні дуже серйозні законодавчі зміни, але замість цього увагу суспільства відволікається на інші законодавчі ініціативи, які передбачають створення чергових, неефективних органів, в яких до того ж пропонується закласти корупційні можливості для таких органів", - заявила Тищенко, привівши в як приклад ініціативу щодо створення Агентства з повернення активів і розпорядженню ними.

Вона зазначила, що йде у відставку внаслідок "інформаційних атак" проти неї особисто, а також всього Управління.

Тим часом, як повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, щодо Олени Тищенко 15 вересня було відкрито кримінальну справу. Крім того, він поділився документом, в якому йдеться про те, що Тищенко володіла нерухомістю за кордоном з порушенням законодавства.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-