Депутат міськради забрав гроші у водія маршрутки і роздав пасажирам

Укрінформ
Депутат Херсонської міської ради Віктор Гаврилюк по-своєму прореагував на самовільне підвищення 5 серпня у Херсоні приватною фірмою "МІС" тарифу на проїзд у своїх маршрутних автобусах - забрав у водія маршрутки незаконно зібрані з пасажирів гроші і роздав їх людям у салоні маршрутки.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив у вівторок на прес-конференції Херсонській міський голова Володимир Миколаєнко.

"Що нам робити, коли вимагають 4 гривні замість двох? Я розкажу про дії нашого депутата, конкретно депутата Гаврилюка. Коли він зайшов у маршрутку і з нього вимагали 4 гривні, він заплатив 2 гривні і запитав: - "А хто тут по 4 гривні розрахувався?". Почав забирати гроші у того перевізника, і роздавати людям. Ось така була реакція пана Гаврилюка", - розповів мер.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у вівторок зранку приватна фірма "МІС", яка займається перевезеннями пасажирів на міських маршрутах без рішення міської влади підняла вдвічі тариф на проїзд у своїх маршрутних автобусах - з 2 до 4 гривень.

25 липня 2014 року на засіданні виконкому Херсонської міськради було прийнято рішення про збільшення у Херсоні з 1 серпня 2014 року вартості проїзду у міських маршрутках з 2 до 3 гривень у денний час, і з 4 до 6 гривень - у нічний.

Проте 29 липня Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко заявив, що поки що не підписуватиме рішення виконкому міської ради - доки автоперевізники не виконають досягнутої домовленості щодо надання затверджених графіків руху соціальних автобусів, які безплатно перевозитимуть пільгові категорії пасажирів на всіх міських маршрутах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-