Порошенко переконаний, що "народний мер" Слов'янська - психічно хворий

Укрінформ
Самопроголошений "народний мер" Слов’янська В’ячеслав Пономарьов, який спільно з російськими диверсантами керує місцевими сепаратистами, є психічнохворою людиною, а його поведінка, взагалі, неадекватна.

На цьому наголосив кандидат на посаду президента, народний депутат Петро Порошенко у середу ввечері в ефірі "Шустер Live" на Першому національному, передає кореспондент Укрінформу.

"Сидить штаб на чолі з психічнохворою людиною Пономарьовим. Я мав можливість поспілкуватися з декількома людьми, які безпосередньо контактували з ним останні два-три тижні. Вони стверджують, що це - психічно хвора людина... Вона є контужена і її поведінка - абсолютно неадекватна", - заявив він.

При цьому, як стверджує Порошенко, сам Пономарьов приїхав із Санкт-Петербургу.

"Він може захопити на вулиці людину тому, що йому здається, що вона напідпитку. Він може захопити водія таксі тому, що йому здається, що він перевищив швидкість", - пояснив він свої твердження.

Кандидат у президенти з жалем констатував, що на сьогодні мирні громадяни можуть стати жертвами бандитизму і тероризму "за вказівкою із Слов’янська".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-