Порошенко продасть Roshen, якщо стане Президентом

Порошенко продасть Roshen, якщо стане Президентом

Укрінформ
Петро Порошенко планує продати кондитерську фабрику Roshen у разі перемоги на виборах Президента України.

Про це він заявив в інтерв'ю німецькій газеті Bild, опублікованому у середу, передає власний кореспондент Укрінформу в ФРН.

«Якщо мене оберуть, я продам Roshen. Як Президент України я хочу і буду дбати виключно про добробут країни», - сказав політик.

Коментуючи балотування на пост Глави держави екс-прем'єра Юлії Тимошенко, Порошенко зазначив, що вона «мала б зрозуміти, що після численних жертв на Майдані українці прокинулися у новій країні, яка заслуговує на новий менталітет та нових політиків».

Говорячи про Росію, Порошенко висловив думку, що Путін не наважиться на вторгнення у східні регіони України. Утім, за словами політика, «велика небезпека цього залишається». «Якщо вони нападуть на схід України, то ми захищатимемося всіма можливими військовими засобами», - наголосив Порошенко.

Він також підкреслив важливість реагування Заходу на політику Росії щодо України шляхом санкцій. «На мій погляд, було б, наприклад, правильним, якби Німеччина бойкотувала імпорт російського газу доти, доки Росія не припинить вторгнення у Крим», - заявив політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-