Тимошенко зустрінеться з соратниками після одужання - пенітенціарій

Тимошенко зустрінеться з соратниками після одужання - пенітенціарій

Укрінформ
Засуджена екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка лікується в харківській ЦКЛ "Укрзалізниці", зустрінеться з соратниками після одужання.

Про це повідомив журналістам начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков, коментуючи відмову нардепам Арсенію Яценюку, Ірині Луценко і екс-міністрові МВС Юрієві Луценку в зустрічі з Тимошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Народні депутати написали заяву з приводу того, що дві години тому їх не пустили до Тимошенко на побачення тривалістю чотири години. Дійсно, вони мають право на відвідування об'єктів, які знаходяться під охороною, за спеціальним дозволом. Але наразі стан здоров'я Тимошенко не дозволяє провести побачення. Після одужання короткострокове побачення буде обов'язково надане", - зазначив Колпащиков.

За його словами, пенітенціарії не обмежують Тимошенко в зустрічах із захисниками, учора у неї були донька Євгенія і захисник Сергій Власенко.

Як сказала, у свою чергу, лікар Тимошенко Ірина Фурса, з понеділка у її пацієнтки відмічені прояви запалення верхніх дихальних шляхів, через що скасовані усі планові процедури з її основного захворювання.

"Пацієнтка оглянута ЛОР-лікарем, який підтвердив наявність у неї залишкових явищ інфекції верхніх дихальних шляхів. Їй показані тепло, пиття, відміна фізичних і психологічних навантажень, включаючи спілкування з людьми, які можуть принести інфекцію", - додала Фурса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-