Цитати: Акімова, Монтян, Азаров, Саакашвілі, Медведєв...

Цитати: Акімова, Монтян, Азаров, Саакашвілі, Медведєв...

Укрінформ
Акімова: "Підвищення позиції в цьогорічному рейтингу Doing Business стало можливим завдяки послідовній роботі уряду

Акімова: "Підвищення позиції в цьогорічному рейтингу Doing Business стало можливим завдяки послідовній роботі уряду та органів виконавчої влади над виконанням завдань Програми економічних реформ на 2010-2014 роки та доручень Президента України. На думку експертів, темпи поліпшення Україною регуляторного середовища з 2009 року є одними з найкращих у світі: країна здійснювала реформаторські кроки за кожною сферою, яка вимірюється в рейтингу".

Перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова прокоментувала підвищення позиції України у рейтингу Світового банку щодо легкості ведення бізнесу Doing Business.

Монтян: "Я вас прошу... Однакова ймовірність, що цинічна мутноводна нерпа, якій взагалі наплювати, що, кому і як брехати, пройде детектор брехні, а чесна людина, яка просто перейматиметься і нервуватиме, може не пройти".

Адвокат Тетяна Монтян скептично ставиться до думки, що перевірка на детекторі брехні може стати психологічно стримуючим фактором для потенційного корупціонера.

Азаров: "Мені приємно, що ми піднялися на 25 позицій у цьому рейтингу, і що з 2010 року Україна зробила надзвичайно великий крок вперед. Це свідчить про те, що, незважаючи на всі труднощі з реалізацією реформ, об'єктивна оцінка Світового банку засвідчила, що ми є лідером у галузі регуляторних реформ. І це приємно".

Прем'єр-міністру Миколі Азарову приємний поступ України в рейтингу Doing Business.

Саакашвілі: "Я пам'ятаю, що в кабінеті мого попередника (Едуарда Шеварднадзе - Ред.) мене зустріла бочка із запасом води, оскільки вода часто не йшла, генератор, оскільки світло часто вимикалося, і кіт, оскільки тут було повно щурів і мишей... Я добре пам'ятаю, що ми побачили тут - нічого! Нічого не було, окрім примар минулого і порожнечі - ні бюджету, ні, відповідно, грошей для видачі пенсій і зарплат... Тут не було нічого, окрім старості і бюрократичної жадібності".

Президент Грузії Михаїл Саакашвілі поділився спогадами про ситуацію в Грузії після "революції троянд" в 2003 році.

Медведєв: "Я подивився, наші українські колеги вже теж висловилися. З'явилося повідомлення про те, що проблеми з оплатою російського газу в України є, але вони не критичні, сказав мій колега Микола Янович Азаров. Я боюся, що це занадто м'яка оцінка. Вони є, і вони цілком критичні".

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що проблеми з оплатою України за російський газ є критичними.

Пайєтт: "Я дуже задоволений, що Україна поліпшила свої показники у рейтингу Світового банку щодо легкості ведення бізнесу, й аплодую чудовій роботі українського уряду, що зробив реформи своїм пріоритетом".

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт висловив задоволення роботою українського уряду, завдяки якій країна поліпшила на 25 пунктів свої показники у рейтингу Світового банку щодо легкості ведення бізнесу Doing-business.

Перебийніс: "Нас дивують його (Глазьєва - Ред.) наполегливі спроби нав'язати громадянам наших країн якісь катастрофічні і, мабуть, його власні сценарії розвитку українсько-російських відносин. Я назвав би його найбільшим песимістом стосовно розвитку українсько-російських відносин".

У МЗС України вважають, що радник президента Росії Сергій Глазьєв своїми заявами щодо негативного сценарію розвитку українсько-російських відносин демонструє те, що він "найбільший песиміст" у своїх прогнозах.

Фоменко: "Повернення у збірну Вороніна і Мілевського? Я такий тренер, який не звик відмовлятися від гравців у принципі. Розумію, що той, хто сьогодні здається непотрібним, завтра може бути на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів. Раніше ми не спостерігали ні за Андрієм, ні за Артемом. Перший нібито завершив кар'єру у збірній, а у другого не було ігрової форми. Зараз починаємо збирати дані щодо них".

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко прокоментував можливість повернення у національну команду Андрія Вороніна і Артема Мілевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-