В Америці порівняли перші шпальти газет з фотографами в штаті і без

В Америці порівняли перші шпальти газет з фотографами в штаті і без

Укрінформ
Лауреат Пулітцерівської премії Девід Карсон порівняв фотографії, які потрапили на перші сторінки Chicago Tribune і Chicago Sun-Times.

Американський бейсбольний клуб Chicago Cubs здобув перемогу в Головній лізі бейсболу, право грати у якій мають кращі команди Американської та Національної ліг. Для жителів Чикаго ця подія стала справжнім святом — Cubs не вигравав цей трофей жодного разу за останні 108 років.

Довгоочікуваній перемозі свої обкладинки присвятили більшість місцевих видань, серед яких дві головні міські газети Chicago Tribune і Chicago Sun-Times, пише Birdinflight.com. На їх кавери звернув увагу американський фотограф і лауреат Пулітцерівської премії Девід Карсон: у своєму твіттері він нагадав, що кілька років тому Sun-Times вирішила звільнити всіх штатних фотографів. Tribune ж, навпаки, продовжує довіряти власним фотожурналістам.

«Це обкладинки Chicago Tribune, яка тримає в штаті професіоналів, і Chicago Sun-Times, яка усіх звільнила. Культовий кавер і кавер, який не запам'ятається нікому», — написав Карсон. Його запис швидко отримав вірусну популярність, менш ніж за добу зібравши кілька тисяч лайків і репостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-