Принц Саудівської Аравії реалізує на Вінниччині проект з альтернативної енергетики

Принц Саудівської Аравії реалізує на Вінниччині проект з альтернативної енергетики

Укрінформ
Переможцем обласного конкурсну на кращий інвестиційний проект у сфері альтернативних джерел енергії визначено групу компаній його високості Принца Саудівської Аравії Абдулли Бін Фахд Бін Ялаві Аль Сауда.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА .

«На Вінниччині відбулось друге засідання конкурсної комісії з питань визначення переможців конкурсу на кращий інвестиційний проект у сфері альтернативних джерел енергії. Переважною більшістю голосів було прийнято рішення оголосити переможцем групу компаній Саудівської Аравії та зобов’язати відповідно до умов Конкурсу у 20-денний термін зареєструвати новостворену юридичну особу у Вінницькій області та надати нотаріально засвідчені письмові згоди землекористувачів, щодо будівництва сонячних електростанцій на запропонованих земельних ділянках», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, конкурс мав за мету відбір кращого інвестиційного проекту для подальшого оформлення права на оренду вільних земельних ділянок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Оголошення про його проведення було розміщено протягом майже двох місяців на сайті обласної державної адміністрації відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації В. Коровія від 02 вересня 2016 року № 634 «Деякі питання реалізації права оренди земельних ділянок».

Свої проектні пропозиції на розгляд комісії подали ТОВ «Поділля СоларІнвест» та група компаній Саудівської Аравії, які спеціалізуються на виробництві, монтажі, інвестуванні і експлуатації електрогенеруючого обладнання, інформаційних технологій і засобів комунікації.

Відповідно до підсумків першого засідання комісії, було прийнято рішення відтермінувати оголошення переможця конкурсу до представлення конкурсантами більш детальної інформації, зокрема про досвід реалізації подібних проектів та додаткові гарантійні листи.

Відтак, група компаній Саудівської Аравії надала додатковий гарантійний лист, де зобов’язалася здійснювати свою діяльність в Україні згідно з діючими законами і правилами, а також доручення уповноваженій особі для виконання передбачених Конкурсом вимог.

Членами комісії було здійснено повторний аналіз запропонованих інвестиційних проектів, обговорено переваги та недоліки кожного з них та проведено відкрите голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-