Круглий стіл “Пільги для учасників АТО”

Круглий стіл “Пільги для учасників АТО”

Укрінформ
У неділю, 12 червня, в  приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації населення м. Коростень, який працює під егідою Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, відбулася зустріч учасників АТО. Учасниками заходу стали 26 учасників бойових дій, волонтери та соціальний педагог Вікторія Обиход.

Обговорювалося багато питань соціального захисту учасників АТО, серед яких: виділення земельних ділянок, оздоровлення учасників АТО та членів їх сімей, працевлаштування учасників бойових дій; безкоштовні ліки та лікарські засоби для учасників АТО; соціальний проект та курси англійської мови для дітей учасників бойових дій та ін.

Всі учасники зустрічі взяли активну участь у обговоренні. Ділились інформацією щодо пільг для учасників АТО , досвідом  вирішення будь-яких питань та проблем, з якими стикається учасник бойових дій. Адже, хто як не людина, котра вже пройшла той шлях від зустрічі з проблемою до успішного її вирішення, зможе допомогти та порадити куди можна звернутися за допомогою.

Центр м. Коростеня запрошує  всіх учасників бойових дій долучитися до  групи само- та взаємодопомоги “Гуртом легше”, де  можна  поспілкуватися та обговорити турбуючі питання, отримати допомогу та  інформацію щодо пільг для учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-