Знайомтеся: санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” приймає учасників АТО

Знайомтеся: санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” приймає учасників АТО

Укрінформ
Одним із закладів, в яких проходитимуть психологічну реабілітацію учасники АТО єДочірнє підприємство “Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” Закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”, що на Харківщині.

Санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” активно працює в державній програмі психологічної реабілітації бійців АТО, яку виконує Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Ось і в цьому році заклад став одним зпереможців тендеру з надання послуг з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції.

Реабілітаційна установа – перлина Слобожанського краю, один із найстаріших європейських курортів. Мальовнича територія комплексу, що розкинулася більш ніж на 17 гектарів, з природним парком із затишною березовою балкою біля джерела, стане відмінним місцем для відпочинку і накопичення сил для подальшої активної діяльності.

Реабілітаційною установою надаються послуги з психологічної реабілітації, які включають:

– проведення індивідуальних та групових зустрічей з досвідченими психологами (у функції яких входить психологічна просвіта та консультування, тренінги, моделювання поведінки тощо);

– відвідування музею історії курорту та екскурсії до пам’яток природи, які мають культурно-естетичне значення, таких як Екопарк Фельдмана (FeldmanEcopark) ум. Харкові;

– спортивно-оздоровчі заходи, зокрема безоплатне відвідування басейну, спортивної зали;

– освітньо-пізнавальні та релаксаційні заходи(концерти, кіно, вечори відпочинку, користування бібліотекою, wi-fi зоною тощо).

Зазначені послуги надаються залежно від індивідуальних побажань учасника антитерористичної операції.

Без додаткових витрат для учасника антитерористичної операції реабілітаційна установа надасть послуги з фізичного відновлення:

прийом лікувальної мінеральної води «Березівська», яка за рівнем мінералізації, температурою, хімічним складом найбільш наближена до води з бельгійського курорту СПА та трускавецької води «Нафтуся»;

лікувальна гімнастика;

голкорефлексотерапія тощо.

Як отримати направлення до санаторію – ознайомитись

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-