Відкрився 2-й тур фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами

Відкрився 2-й тур фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами

Укрінформ
Радою Всеукраїнського об’єднання інвалідів постраждалих від мін та учасників АТО 10 червня 2016 року у Київському міському палаці ветеранів було проведено урочисте відкриття 2-го відбіркового туру постійно діючого фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами “Ми є у тебе, Україна”.

В конкурсі змагалися учасники різних вікових категорій, демонструючи свій талант: співали, танцювали та декламували вірші.

Для багатьох це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мали можливість розкрити увесь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, рівні і неповторні. Гості, які були запрошенні на фестиваль, захоплювались здібностями учасників у вокалі, віршах, музиці та танцях.

Оцінювало виступи поважне журі у складі:

– майстра спорту України, багаторазової чемпіонки України, мирової призерки зі спортивних танців на колясці, переможниці Національної премії “Гордість країни”, власниці Всеукраїнської премії “Жінка ІІІ тисячоліття” Олени Чинки;

– народного артиста України Гурбана Аббасова;

– поетеси, члена Національної спілки письменників України, голови творчого об’єднання “Світлина” Лариси Петрової;

– заслуженого працівника культури  України, композитора-виконавиця Тетяни Стаматі-Оленевої;

– заслуженої артистки України, керівника творчого об’єднання “Молоді голоси України”, керівника вокальної студії Київського Будинку вчителя Ірини Персанової;

– заслуженого діяча мистецтв України, головного режисера фестивалів Олени Капустинської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-