Плавці РАЕС привезли з Всеукраїнських змагань золото

Плавці РАЕС привезли з Всеукраїнських змагань золото

Укрінформ
В Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з плавання в категорії «MASTERS»: плавці РАЕС привезли нове золото.

Чемпіонат України з плавання зібрав більше 320 спортсменів з різних куточків України. Рівненську АЕС у складі збірної області представляли четверо плавців. У складних змаганнях команда атомників виборола 4-е загальнокомандне місце, здобувши 4 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

Так, потрійну перемогу команді приніс працівник управління соціальних об’єктів РАЕС Олександр Савчук у запливі на дистанціях 100 метрів на спині, 200 та 400 метрів вільним стилем. Спортсмен також зайняв друге місце на дистанції 100 метрів вільним стилем. Одну золоту, а також дві срібні медалі виборола працівниця хімічного цеху РАЕС Олеся Осовська на дистанціях 200 метрів комплексним плаванням, 200 метрів вільним стилем та 50 метрів батерфляєм. Вона здобула бронзу на дистанції 200 метрів на спині. Слюсар енергоремонтного підрозділу РАЕС Владислав Березюк став четвертим на дистанціях 100 і 200 метрів брасом, а інженер відділу продовження термінів експлуатації РАЕС Оксана Казимирська - посіла п’яте місце на дистанції 400 метрів вільним стилем.

Зі слів старшого тренера-викладача КДЮСШ РАЕС Олександра Савчука, такі гарні результати можливі лише при постійних тренуваннях та за підтримки адміністрації Рівненської АЕС, яка забезпечує всі необхідні умови для підготовки спортсменів. «Регулярна робота над собою завжди приносить переможні плоди. Так, нещодавно наша плавчиня Олеся Осовська повернулася з міжнародних змагань з новими звершеннями - на відкритому Кубку Польщі вона виборола чотири перших місця. У найближчих планах - участь у Міжнародному спортивному фестивалі трудящих у м. Варна (Болгарія), а також IV Міжнародному турнірі з плавання на відкритій воді «Біле озеро», до яких ми вже активно готуємось», - зазначає Олександр Савчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-