ЮНІСЕФ Україна оголошує дитячий конкурс “Поезія заради миру”

ЮНІСЕФ Україна оголошує дитячий конкурс “Поезія заради миру”

Укрінформ

Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує дітей та молодь взяти участь у міжнародному конкурсі поезії та написати вірш на тему миру і мрій про мирне життя.

Про це повідомляє представництво ЮНІСЕФ в Україні на своїй офіційній сторінці в Facebook. 

У конкурсі можуть взяти участь всі охочі віком від 8 до 24 років. Вимоги до віршів прості: він має бути написаний українською мовою складатися не менше, ніж із 4 рядків. 

Зазначається, що 50 авторів/ок найкращих віршів отримають грамоти від ЮНІСЕФ. Вибрані поезії будуть представлені на сторінках ЮНІСЕФ у соціальних мережах. Для трьох учасників/ць, які займуть призові місця, буде проведена професійна відеозйомка декламування віршів, які також увійдуть до глобального поетичного конкурсу ЮНІСЕФ.

Надіслати вірші можна онлайн, заповнивши форму за цим посиланням: bit.ly/poems-for-peace. Заявки приймаються до 11 лютого 2024 року.

Як раніше повідимили в ЮНІСЕФ Україна, через повномасштабну війну, мільйони дітей були позбавлені дитинства. Багато з них втратили своїх рідних, друзів, домівки, школи та громади. І вони продовжують стикатися з ризиками для своєї безпеки та добробуту, оскільки напади та бойові дії тривають, особливо це стосується дітей, які живуть у районах, близьких до лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-