“Відповідальність починається з мене”

“Відповідальність починається з мене”

Укрінформ
Під таким гаслом 12.01.2017 в комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі №1, що в Чернігові, вперше провели спортивно-патріотичний захід серед дітей та юнацтва за участю учасників АТО.

Організаторами заходу виступили: міський центр “Спорт для всіх”; адміністрація КДЮСШ №1, відділ ювенальної провенції УПД ГУ Національної поліції в Чернігівській області.

Захід підтримали представник Північного міжрегіонального сектору у Чернігівській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля та заступник начальника управління освіти Чернігівської міської ради Віра Казимір.

Учасники заходу спілкувалися з воїнами АТО, ознайомилися із сучасними видами озброєння та правилами поводження зі зброєю.

Дітям провели екскурсію по спортивній школі, ознайомили з такими видами спорту, як легка атлетика, веслування на човнах Дракон, велоспорт, шахи, веслування на каное та байдарках, дзюдо.

Керівник спортивного клубу “Антей” Андрій Макатер разом зі своїми кращими вихованцями продемонстрував дітлахам прийоми самооборони.

Бійці АТО разом із дітьми взяли участь у “Веселих стартах”. Було дуже весело і цікаво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-