Кожній сім’ї загиблого в АТО – особлива увага

Кожній сім’ї загиблого в АТО – особлива увага

Укрінформ
Під час перебування на Івано-Франківщині віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка в облдержадміністрації відбулася нарада.

Нарада відбулась за участю голови ОДА Олега Гончарука, Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа,  голів РДА, головного спеціаліста Західного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимира Веркальця, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, голів міст обласного значення та ОТГ щодо соціального захисту населення.

Окрему увагу присутніх під час наради було зосереджено на обговоренні питань соціального захисту учасників АТО та їх сімей.  Під час наради Володимир Веркалець інформував присутніх про роботу Служби в області і акцентував увагу на змінах до постанови Кабінету Міністрів № 719 від 19.10.2016  в частині придбання житла для сімей загиблих добровольців, які потребують покращення житлових умов.

Зокрема, зазначалося, що на реалізацію заходів обласної та районних програм підтримки учасників антитерористичної операції минулого року було спрямовано понад 20 млн грн. Обласна програма стала однією з найдієвіших в державі та дала змогу гарантувати належне соціальне забезпечення не лише військовослужбовцям Збройних Сил України, які брали участь у проведенні АТО, а й добровольцям, які захищали територіальну цілісність держави.

«Кожна сім’я загиблого в АТО має бути на особливому контролі керівництва області, – наголосив Павло Розенко. – Вони завжди мають відчувати підтримку та турботу. Окрім того, дуже важливим є їхнє працевлаштування».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-