Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Без нашої власної «допомоги» ворогам - нас ніхто не знищить

Без нашої власної «допомоги» ворогам - нас ніхто не знищить

Блоги
Укрінформ
І мало кого гребе прописна істина: в умовах реальних загроз безпеці всі інші виклики є менш суттєвими

Судячи з того, що держсекретарем США стає бізнесмен, нагороджений орденом "Дружба народів", у Франції обиратимуть між Ле Пен і Фійоном, в Італії справи після виборів теж виглядатимуть невесело, Нідерланди готуються підірвати угоду про асоціацію, а ЄС петляє щодо безвізу, то єдина вселенська дурниця, яку зараз можуть зробити українці, - остаточно пересваритись між собою.

Особливо внаслідок вкинутого з ФСБ інфосміття через проросійські ресурси на кшалт странауа, злочинних витівок помилково створених героїнь або елітноквартирних політиків, замаскованих під псевдоєвропейських "антикорупціонерів", дотованих російським олігархом, що пов'язаний із солнцевською братвою.

Картина в кольорах і з сюжетами пізнього Гойі. І мало кого гребе прописна істина: в умовах реальних загроз безпеці всі інші виклики є менш суттєвими. Це як піраміда Маслоу для держави.

Тому всі, хто наближає криваві жнива, як наслідок свого мережевого его, давайте, генеруйте чи підтримуйте суіцидальні срачі. Для країни суіцидальні. Бо без нашої власної "допомоги" ворогам, нас ніхто не знищить. Доведено історією до болю. Тільки цей шанс може виявитися останнім.

Володимир Ар'єв
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-