Чорна п'ятниця в інтернет-магазині «Розетка» дає можливість вигідно придбати подарунки до свят

Чорна п'ятниця в інтернет-магазині «Розетка» дає можливість вигідно придбати подарунки до свят

Укрінформ

Зимові свята — подія, на яку вже зараз чекають з нетерпінням. Але покупка подарунків дітям, рідним і друзям часто відкладається на останній момент. Адже з наближенням зими починається час акцій і розпродажів. Сезон знижок відкриває наймасштабніший розпродаж в році — Чорна п'ятниця, яка відбудеться 25 листопада. Скористатися її вигідними умовами пропонує інтернет-магазин «Розетка».

У четверту п'ятницю листопада починаються розпродажі в багатьох супермаркетах і магазинах. Вигідні пропозиції поширюються на найрізноманітнішу продукцію: техніку, одяг, взуття, книги, дитячі товари, корисні речі для дому.

Вже помічено, що багато українських покупців воліють розпродажів, які проводяться в інтернет-магазинах. Так, для великого онлайн-супермаркету «Розетка» цей кінець листопада ознаменується вже четвертим «п'ятничним» розпродажем. Вперше він приєднався до Black Friday в 2013 році.

На це є чимало причин. Інтернет-магазин позбавляє від необхідності їхати чи йти за покупками. Вибирати товари набагато зручніше, сидячи за столом, ніж штовхаючись у стелажів. Крім того, товари з «п'ятничними» знижками нерідко буквально розлітаються з прилавків, а на складі онлайн-магазину може перебувати набагато більше товарів, ніж у звичайному. Крім того, робити покупки можна навіть зі смартфона, наприклад, сидячи в офісі.

Якщо така перспектива здається привабливою, варто заздалегідь забезпечити собі участь в цьому заході. Так, інтернет-магазин «Розетка» надає знижки по промокоду. Для його отримання достатньо підписатися на розсилку магазину, вказавши електронну пошту. Напередодні 25 листопада прийде лист з повідомленням про акцію і кодом для знижок.

Чорна п'ятниця може позбавити від клопоту з придбанням подарунків до зимових свят, які знадобляться вже 19 грудня, на День Святого Миколая, приблизно через 3 тижні після розпродажів. Це позбавить від необхідності бігати по магазинах у пошуках сюрпризу в останні вихідні перед святом.

День розпродажів надає чимало можливостей тим, хто заздалегідь замислюється про подарунки до зимових свят. Він відкриває сезон зимових знижок. До цього часу знижуються ціни на одяг або взуття минулого сезону, а також на деякі моделі електроніки або побутової техніки. Однак розпродажі Чорної п'ятниці пропонують найвигідніші умови покупок. Інтернет-супермаркет «Розетка» також надає безліч знижок до цього дня на різні товари. Крім корисних речей для себе, тут можна придбати подарунки рідним або друзям. Це особливо актуально, так як зимові свята вже близько.

Широкий асортимент інтернет-магазину «Розетка» включає найрізноманітніші категорії товарів. Швидко зорієнтуватися в їх різноманітті допоможуть зручне меню і система фільтрів. Вибрати відповідні речі з категорії можна, задавши необхідні параметри. Кожен товар має докладний опис особливостей і характеристик, який супроводжується фотографіями. Товари цілодобово доступні для замовлення. Покупки можуть бути доставлені в найближчу точку самовивозу магазину, відділення «Нової пошти» або прямо додому. Інтернет-магазин «Розетка» забезпечує зручний вибір і вигідні умови покупок.

Повний текст доступний на сайті B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-