Черговий транш допомоги атомників українським військовим в зоні АТО

Черговий транш допомоги атомників українським військовим в зоні АТО

Укрінформ
Рівненські атомники не припиняють підтримку українських військових на сході України. Спільно з Кузнецовською міською організацією УСВА та волонтерами міста-супутника працівники Рівненської АЕС надали чергову допомогу українській армії.

Від самого початку безсумнівної агресії збоку РФ до територіальної цілісності нашої держави багатотисячний колектив та адміністрація Рівненської АЕС надають допомогу національним героям, які стоять на захисті інтересів України. Атомники не припиняють збирати кошти на закупівлю знарядь захисту та амуніції для військовослужбовців, які оберігають українську землю від загарбників. Зокрема, окремі підрозділи ремонтують службові авто, перевезені із зони АТО.

На сьогоднішній день 37 чоловік з міста-супутника РАЕС Вараш перебувають у зоні проведення АТО, та ще 5 проходять військову підготовку. Нещодавно спільними силами працівників електростанції та підприємств-партнерів, зокрема КНМУ, було зібрано близько 18 тисяч гривень, на які закуплено: зимові форму та взуття, резинові чоботи, бензопили, паяльні лампи, «буржуйки» та пристрій нічного бачення. Нова партія гуманітарної допомоги вже доставлена до Станиці Луганської, де наразі ведуться активні бойові дії.

Одним з тих, хто очолив підготовку до поїздки та є постійним і незмінним «зв’язковим» між військовослужбовцями та їх рідними – голова Кузнецовської спілки афганців, працівник РАЕС Петро Ширко. За словами П. Ширка, зусиллями атомників та волонтерів вже готуються подарунки для солдат до дня Св. Миколая: «Головна наша місія – це підтримка духу бійців Збройних сил України. І це не просто якась одноразова благодійна акція, це – наш громадянський обов’язок. Наша наступна поїздка стане своєрідним теплим передсвятковим привітанням для наших хлопців, тож прошу усіх небайдужих приєднатися та своєю допомогою підтримати українську армію, адже це додасть їм сили та наснаги боротися далі за нашу Батьківщину!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-