«Розетка»: новий планшетний трансформер від Asus вже доступний на українському ринку

«Розетка»: новий планшетний трансформер від Asus вже доступний на українському ринку

Укрінформ
Одним із трендів в електроніці стали планшети-трансформери. Фахівці інтернет-магазину «Розетка» розповіли про яскравого представника даного напрямку — Asus Transformer Book T101HA, — який з'явився на полицях українських магазинів у жовтні.

Новий представник гібридних планшетів Asus став логічним продовженням популярної серії. Як і всі «трансформери», апарат складається з екранної частини і клавіатурного дока. Вони з'єднуються за допомогою спеціального механізму. Екран можна підключити «задом наперед»: в цьому випадку клавіатурний блок буде працювати у ролі підставки.

Модель виглядає елегантно і надійно. Міцний корпус виконано з алюмінію. Тильна сторона корпусу має матову поверхню, приємну на вигляд і на дотик. Робоча поверхня біля клавіатури прикрашена дрібним вишуканим візерунком. Вага планшетної частини — 580 г, доку — 500 г. Завдяки цьому конструкція дуже стійка: трансформер не перекидається при будь-якому положенні екрану.

Якість клавіатури і тачпаду не викликає нарікань. Клавіші мають достатній хід і гідно витримують сильне натискання. Тачпад із підтримкою жестів має високу роздільну здатність і хорошу чутливість.

Діагональ дисплея — 10,1 дюймів, роздільна здатність — 1280x800 пікселів. Він відрізняється широкими кутами огляду, високою яскравістю і якісної передачею картинки. Технологія Asus Spendid дозволяє змінювати колірні схеми.

З тильного боку планшетного пристрою знаходяться два великих динаміка. Насичене, багате звучання забезпечує технологія Sonic Master. Можна скористатися готовими звуковими схемами або налаштувати параметри самостійно за допомогою ПО Audio Wizard.

Апаратна платформа включає чотирьохядерний Intel Atom x5-Z8350 з покоління Cherry Trail, яке вийшло на початку цього року. Базова частота — 1,44 ГГц, максимальна — 1,92 ГГц. Обробку графіки виконує Intel HD Graphics 400. Об’єм ОЗУ — 2 або 4 ГБ. Обсяг внутрішньої пам'яті — 32, 64 або 128 ГБ. Є можливість встановити карту пам'яті. Потужність планшета більш ніж достатня для більшості додатків. Навіть у мінімальній комплектації з 2 ГБ оперативної пам'яті планшет підійде не тільки для офісної роботи або перегляду фільмів.

За автономність відповідає літій-полімерний акумулятор ємністю 32 Вт-год. Пристрій може пропрацювати до 11 годин у режимі відео. На борту моделі встановлена повноцінна Windows 10.

У планшеті Asus застосовуються кращі технології зображення і звуку. Продуктивність і автономність моделі гарантують комфортну роботу. Приємно, що планшет з непоганими характеристиками і в металевому корпусі відноситься до середньої цінової категорії.

Ознайомитися з цим та іншими планшетами можна на сайті інтернет-магазину «Розетка». Варто звернути увагу, що на деякі моделі зараз надаються вигідні знижки.

Повна версія публікації — на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-